Naš veliki Grčki uspjeh

26. 04. 2021. 10:56

Grčka je zemlja koja obično donosi pozitivne asocijacije na odmor i odmor. No, nitko drugi, nego naš višegodišnji distributer Papathanassiou S.A. ne miruje na lovorikama, uspješno šireći grupu korisnikaEckertstrojeva za rezanje. Papathanassiou S.A. je igrač s iskustvom u promicanju opreme za zavarivanje i rezanje na grčkom tržištu. Djeluje od 1979., poznaje industriju poput knjige, budući da je pouzdan poslovni partner. Vizija tvrtke Papathanassiou S.A. je pružiti klijentu najučinkovitija i tehnološki najnaprednija rješenja koja nude svjetski tržišni lideri.

Strojevi za rezanjeSapphireradi uplazmaiplinskatehnologiju i bit će implementiran u industrijskom pogonu Xalyvokopi S.A. već sredinom svibnja 2021. Više od stotinu godina tvrtka pripada grupi koja je aktivna u trgovini i preradi proizvoda od željeza i čelika. Trenutno se tvrtka bavi uslugama rezanja i jedna je od najvećih tvrtki u ovoj oblasti u regiji Atene. Implementacija Szafir stroja u poduzeću Xalyvokopi S.A. korak je prema značajnom proširenju poslovne ponude jer su do sada proces rezanja u pogonu obavljali samo strojevi za rezanje kisikom. U isto vrijeme, Sapphire će biti najmoderniji stroj u grčkom strojnom parku, podržan najnovijim modelom izvora plazme iz Hypertherma XPR 170.


Podijelite na društvenim mrežama:
Ova web stranica koristi kolačiće. Korištenje web stranice znači da pristajete na obradu prema postavkama Vašeg preglednika.