Neka drugi znaju da nudite najbolju moguću kvalitetu

12. 04. 2022. 12:15

Iako mnogi dijelovi izgledaju slično, koriste se u različite svrhe. Lijevi i desni termalni poklopci CNC stroja za rezanje. Zato bi vam lako prepoznatljivi dijelovi trebali biti odmah pri ruci. I to je trenutak kada pneumatsko označavanje tupa na scenu.

Pneumatski alat je alat za brzo označavanje dijelova, bez utjecaja topline. Sljedeći materijali mogu se označiti: meki čelik, nehrđajući čelik i aluminij. To se događa prije rezanja dijelova, plazmom ili oksijem. Znakovi su trajno utisnuti na izrezani materijal, omogućujući točnu identifikaciju elementa. Ovaj alat je vrlo, posebno kada se doteknemo norme EN 1090. Vrijedno je spomenuti funkciju višestrukih udaraca jer se nekoliko puta udara u isti položaj kako bi se osigurali dublji tragovi na površini materijala. To omogućuje bolju vidljivost na limovima nakon bojanja.

Pneumatsko označavanje ne zahtijeva sudjelovanje operatera. Ručno označavanje je eliminirano tako da su i troškovi proizvodnje i rada smanjeni. Alat ima 5 različitih veličina teksta tako da odgovara svima. Uživajte!

Podijelite na društvenim mrežama:
Ova web stranica koristi kolačiće. Korištenje web stranice znači da pristajete na obradu prema postavkama Vašeg preglednika.