STOM BLECH & CUTTING

29. 02. 2024. 09:18

 

Dobrodošlo proljeće, dobrodošla inovacija!

 

Eckert s veseljem vas poziva na uzbudljivi industrijski događaj godine - STOM BLECH & CUTTING 2024, koji će se održati u Kielceu od 19. do 22. ožujka. Ovo je savršena prilika da proslavimo dolazak proljeća s najnovijim tehnološkim razvojem u industriji obrade metala.

Naš štand, smješten u Dvorani B, broj 28, prostor je pun inovacija koje definiraju budućnost industrije. Posebno se ističu vodeći proizvodi: najbrži vodeni mlaz na svijetu Opal Waterjet Combo koji kombinira tehnologije rezanja vodenim mlazom i plazmom, i Onyx, koji predstavlja najnovija dostignuća u tehnologiji rezanja plazmom i kisikom. Ovi visokokvalitetni CNC strojevi za rezanje odražavaju predanost izvrsnosti i posvećenost razvoju inovativnih rješenja koja zadovoljavaju trenutne i buduće potrebe kupaca.
STOM BLECH & CUTTING sajam nije samo prezentacija najnovijih strojeva i tehnologija. To je prostor za stručnjake industrije za dijeljenje znanja, iskustava i najboljih praksi. Ovdje, u srcu inovacija, možete upoznati naš tim stručnjaka koji jedva čekaju podijeliti najnovija dostignuća i savjetovati kako tehnologija može podržati rast poslovanja.

Potičemo vas da rezervirate vrijeme za posjet. Dođite vidjeti strojeve u akciji, razgovarajte o vašim proizvodnim potrebama i otkrijte kako naša rješenja mogu pomoći povećati učinkovitost, smanjiti troškove i plasirati proizvode na nova tržišta.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za osvježavanje vašeg znanja o industriji i upoznavanje ljudi koji oblikuju budućnost tehnologije obrade metala.

Hajdemo se sastati tamo gdje se inovacija susreće s praksom:

Dvorana B, štand broj 28.

 

Zajedno, otkrijmo kako napredne tehnologije mogu doprinijeti uspjehu.
Za zainteresirane za sudjelovanje nudimo priliku za primanje propusnica za sajam. Molimo kontaktirajte nas za detalje.

Vidimo se u Kielceu!

 

Podijelite na društvenim mrežama:
Ova web stranica koristi kolačiće. Korištenje web stranice znači da pristajete na obradu prema postavkama Vašeg preglednika.